ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΕΩΝ

Στατικές φυλάξεις εγκαταστάσεων

Σταθερή φύλαξη με φυσική παρουσία φύλακα εταιριών και εργοστασίων από εξωτερική απειλή – έλεγχο και καταγραφή εισερχομένων και εξερχομένων οχημάτων/προσώπων – έλεγχο της εγκατάστασης για κίνδυνο διαρροών και πυρκαγιάς με αποτέλεσμα την έγκαιρη αντιμετώπιση τους για άμεση κινητοποίηση υπευθύνων και Αρχών. ( Η υπηρεσίες στατικής φύλαξης προσφέρονται σε όλη την επικράτεια).

Εποχούμενες περιπολίες

Ένας σημαντικός στόλος οχημάτων/PATROLS πλήρως επανδρωμένα και εξοπλισμένα είναι σε ετοιμότητα τόσο για τους καθημερινούς ελέγχους (περιπολίες) σε εγκαταστάσεις εταιριών και οικιών, όσο και να επέμβουν άμεσα σε οποιοδήποτε περιστατικό (alarm) με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Ηλεκτρονική περιπολία
(Video Patrol)

Παρέχουμε 24ωρη παρακολούθηση απο κέντρο λήψης σημάτων για τον έλεγχο των καμερών σας ανά 8ωρο και δυνατότητα άμεσης επέμβασης σε ενεργοποίηση του συστήματος του συναγερμού σας.

Διαχείριση πλήθους

Διαχείριση αθλητικών και καλλιτεχνικών διοργανώσεων. Έλεγχος εισόδων/εισιτηρίων, εγγραφή και ταυτοποίηση συμμετεχόντων, φύλαξη χώρων σκηνής και παρασκηνίων, μεταφορές και μετακινήσεις προσώπων, διαχείριση πάρκινγκ.

Συνοδεία και μεταφορά VIP

Η εταιρία μας διαθέτει όχημα SUV υψηλού κυβισμού με άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό για τη μεταφορά προσώπων.

car icon

Συνοδεία βαρέων οχημάτων

Η εταιρεία μας, παρέχει συνοδεία βαρέων οχημάτων με αυτοκίνητα εξοπλισμένα με συσκευές φωτεινής προειδοποίησης.

Υπηρεσίες φύλαξης

Παρέχουμε τη δυνατότητα κάλυψης σε όλη την επικράτεια με ένστολους φύλακες οι οποίοι διαθέτουν πλήρη κατάρτιση και απαιτούμενες άδειες εργασίας.

Για κάθε περίπτωση εκπονείται επιχειρησιακή μελέτη φύλαξης και προστασίας, που συνδυάζεται με πρόγραμμα πρόσθετης προστασίας με περιπολίες και ηλεκτρονικά μέσα. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται με βάση τις ανάγκες κάθε χώρου σε ασφάλεια. Πολύ σημαντική θεωρείται η εξοικείωση με το περιβάλλον, αλλά και με τις δραστηριότητες του κάθε πελάτη. Με τον τρόπο αυτό, δημιουργούμε σταθερές και πιστές συνεργασίες με τους πελάτες μας, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα επαγγελματικών και εξατομικευμένων υπηρεσιών ασφαλείας.
Kάθε στιγμή και για κάθε συνεργασία, πρέπει να είμαστε σίγουροι για τις ικανότητες και την προσωπική ποιότητα των συνεργατών μας. Έτσι, η σωστή επιλογή του προσωπικού είναι για εμάς μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες. Πιο συγκεκριμένα, το ήθος, η σταθερή προσωπικότητα και η ακεραιότητα του χαρακτήρα αποτελούν τα κυρίαρχα κριτήρια για την επιλογή του Προσωπικού Ασφαλείας, γιατί μόνο εφόσον πληροί όλα τα παραπάνω μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ευθύνες και να φέρει σε πέρας το απαιτητικό έργο του.